Onthuld: zo oud is Expeditie Robinson kandidaat I Am Aisha écht

Dit geloof je niet!

Lees ook

Expeditie Robinson is in volle gang. Rapper slash zangeres I Am Aisha is met haar uitbundige kapsel en extravagante nagels op zijn zachtst gezegd een opvallende verschijning, maar helaas moesten we vorige week afscheid van haar nemen. Toch is ze nog steeds een veelbesproken kandidaat en dat komt door haar mysterieuze leeftijd.

I Am Aisha

Misschien heb je er nooit bewust over nagedacht, maar als je een gokje moet wagen, hoe oud zou je I Am Aisha dan schatten? Midden twintig, eind twintig? Ja, wij ook. Maar we zitten er allemaal flink naast.

In 2015 vertelde de rapper aan Winq dat haar medialeeftijd 27 jaar is. Erg geloofwaardig, want we zouden haar geen dag ouder schatten. Haar echte leeftijd heeft ze altijd goed geheim weten te houden, want na een beetje zoeken op het internet blijkt er vrij weinig over haar geboortedatum te vinden te zijn.

De Volkskrant schreef eerder bij een interview dat Aisha uit 1983 komt, maar op Wikipedia viel te lezen dat haar geboortedatum 13 april 1978 is. Die informatie is inmiddels verwijderd. Confusing!

Lees ook: Corry Konings reageert voor het eerst op ruzie met I Am Aisha

Haar echte leeftijd

Na een zoektocht in de krochten van het Internet vond Grazia echter waardevolle informatie: het blijkt dat er in 2007, toen ze meedeed aan Idols 4, op haar Hyves account stond dat ze 29 jaar was. Dat zou betekenen dat ze wel degelijk in 1978 is geboren en nu dus 40 lentes jong is.

Op het forum wordt ook duidelijk dat ze tijdens haar Idols-auditie vertelde 29 jaar te zijn. "Ik ben Aisha Echteld, ik ben 29 jaar, en ik doe mee aan Idols omdat ik 'm gewoon wil winnen", zou ze tegen de juryleden gezegd hebben.

Doe ons die genen van Aisha ook maar, want damn, wat ziet ze er goed uit.

Ook benieuwd naar haar Idols optreden elf jaar geleden? Kijk mee naar onderstaande video!

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook