Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fajah Lourens stopt met dj-carrière

In april maakte ze al bekend te gaan stoppen met haar dj-carrière, maar dit weekend was het moment dan toch echt daar. Fajah gaf zaterdag haar allerlaatste optreden als dj en dat deed ze natuurlijk op spectaculaire wijze tijdens Pride Rotterdam. "Het was een fantastische laatste boeking. Ik heb echt genoten en publiek was enorm enthousiast. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de afgelopen zeven jaar. Het was een fantastische tijd en ik kijk er met heel veel liefde op terug", aldus Fajah.

Pleun Bierbooms showt sexy kant van zichzelf

Oehlala! De The Voice-winnares laat zichzelf op Instagram van een hele andere kant zien. Pleun is een enorme aanhanger van body positivity en wil ook haar volgers laten zien dat schoonheid geen maat kent. "Even voor de girls onder ons, it’s all about the perfect fit. Ik vond het vaak moeilijk om mij comfortabel te voelen in lingerie of bikini maar wanneer je de juiste pasvorm hebt gevonden, iets dat jouw body en/of curves omarmt, krijg je die echte confidence boost!" Zo, we hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

Zo zag Monique Westenberg er vroeger uit

We kennen Monique allemaal als de knappe vrouw van André Hazes, maar hoe zag de 40-jarige er vroeger eigenlijk uit? Op Instagram post de blondine tere ere van Nationale Broer en Zus-dag een jeugdfoto van zichzelf met haar broertje Mathieuw. "Ik heb maar één broer waar ik vreselijk veel van hou. Wij zijn al 37 jaar samen en maken al die jaren alles samen mee. Er is vriendschap, maar ook discussie. Er is vertrouwen, maar ook teleurstelling. Er is diepgang, maar ook oppervlakkigheid. Er is gelach, maar ook gehuil. Er is kracht, maar ook zwakheid. Er is hoop maar ook wanhoop. Maar wat er altijd is, is een broer, is een zus en dat is voor het leven! Ik hou van jou." Sweet!

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook