Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Noortje Herlaar hoogzwanger op de rode loper

Op het Nederlands Film Festival ging gisteravond het televisiedrama Lois in première. Hoofdrolspeelster Noortje kon op de première uiteraard niet ontbreken. Hoogzwanger en vooral heel erg stralend verscheen ze op de rode loper van de Stadsschouwburg Utrecht, aan de hand van haar partner Barry Atsma. Eind dit jaar verwachten ze hun eerste kindje samen.

K3-zangeres Klaasje heeft keiharde blokjesbuik

Alle dance moves op het podium heeft Klaasje geen windeieren gelegd. De zangeres heeft de afgelopen jaren een keiharde blokjesbuik ontwikkeld. Haar volgers zijn dan ook erg te spreken over haar fitte lijf. "Look at those abs", "Zo, wat ben jij gespierd zeg" en "In één woord: wauw!" is slechts een greep uit de vele reacties. Dat wordt een extra setje buikspieroefeningen inlassen vanavond.

Geordie Shore's Holly kiest voor borstverkleining

Net zoals vrijwel al haar vrouwelijke collega's, heeft ook Holly regelmatig aan zich laten sleutelen. Maar wanneer het meestal the bigger, the better was, kiest Holly nu juist voor een maatje minder. De realityster laat namelijk haar borsten verkleinen in plaats van vergroten. "Je hebt me heel veel geluk gebracht en ik heb er goed geld aan verdiend, maar het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk", schrijft ze bij de foto die is gemaakt vlak voor ze onder het mes ging.

Bron: Show, Telegraaf, BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook