Kijkers in totale shock na eilandraad Expeditie Robinson

Omg!

Lees ook

Vorige week liep Expeditie Robinson al helemaal uit de hand. In plaats van één kandidaat, vertrokken er maar liefst twee. Deze week gebeurde er weer iets wat ons mond deed openvallen. Gevalletje flashback?

Kapitein

Kamp Noord en Kamp Zuid werden deze week door elkaar gehusseld. Er ontstonden twee teams van zeven personen. Afvallers Johnny, Nienke en Corry werden naar het nieuwe mysterieuze Duivelseiland gestuurd. Ondertussen ging Kamp Onbekend weer de strijd aan met de BN'ers en won.

Why Tony, why?

En daar was dan weer de eilandsraad. Het uitgedachte plannetje van kapitein Tony om Donny uit het spel te krijgen leek te werken. Met vier stemmen moest hij het eiland verlaten, maar toen gebeurde er iets wat niemand had zien aankomen.

Presentator Dennis vroeg of iemand nog iets wilde zeggen. En toen nam Tony het woord… "Ik vind het moeilijk om te zeggen, maar ik wil als kapitein mensen die er niet 100% volledig voor gaan… en ik vind dat een zwakke schakel in het team niet goed is. Dus ik wil eigenlijk met Donny mee. Ik wil ook het eiland verlaten." O my god!

Lees ook: Onthuld: zo oud is Expeditie Robinson kandidaat I Am Aisha écht

Ondanks dat we nog zo hadden gehoopt dat Donny toch mocht blijven, was dat helaas niet het geval. Ook deze week dus weer twee afvallers…

Bron: RTL Boulevard, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook