Boer Zoekt Vrouw-kijkers verbaasd na spraakmakende aflevering

Grappige fragmenten

In de aflevering van Boer Zoekt Vrouw vond gisteravond de logeerweek plaatst. Bij iedere boer(in) bleven drie mannen of vrouwen slapen. Van ongemakkelijke ontmoetingen tot een beetje geflirt, er kwamen weer een aantal grappige fragmenten voorbij waar veel over gesproken werd.

Cadeau

De fragmenten van boer Jaap staan dit keer in de schijnwerpers. De boer werd goed verwend met allerlei cadeau's die de dames voor hem mee hadden gebracht. Eén cadeau was wel heel bijzonder, namelijk de vegetarische witte wijn van Petra. Kijkers snapten er niets van. "Vegetarische witte wijn!? Zit er in gewone witte wijn vlees dan?"

Lees ook: Flinke ophef over fragment in Boer Zoekt Vrouw

Samenwonen

De vegetarisch witte wijn bleef niet als enige onopgemerkt bij boer Jaap. Hij vertelde dat hij geen zin had om een jaar op en neer te rijden en het liefste wilde dat zijn nieuwe vrouw zo snel mogelijk bij hem zou intrekken: "Sowieso binnen een half jaar."

Kijkers vonden dat boer Jaap iets te hard van stapel liep. "Na drie kussen op de wang en een rondleiding al vragen of de dames na een jaartje bij hem komen intrekken. Ik zou maken dat ik wegkwam", luidt het op social media.

Bron: Libelle Beeld: ANP

Laatste nieuws