Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Johnny de Mol niet op huwelijksreis

Johnny de Mol en zijn kersverse vrouw Anouk van Schie, die elkaar vrijdag het jawoord gaven, gaan voorlopig niet op huwelijksreis. Ze blijven nog een paar dagen in Portugal, zei de presentator dinsdag in de ochtendshow Ekdom in de morgen op Radio 10.

Hun zoontje Johnny jr. van bijna zes maanden is nog te jong, zegt Johnny. "Dus ergens volgend jaar, als die kleine een jaar is, kunnen we wat langer weg met z’n tweetjes. Hij is nu nog te klein om zo lang alleen te laten."

Theatershow Andy en Melisa in première

In Theater Orpheus in Apeldoorn gaat dinsdag de show Andy & Melisa Live on tour in première. In de voorstelling deelt voormalig profvoetballer Andy van der Meijde het podium met zijn vrouw Melisa Schaufeli. Na zes try-outs is Melisa behoorlijk zenuwachtig voor de première. "Echt spannend", zegt ze. De voorstelling is een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, muziek en metamorfoses.

André Hazes klaar voor gezinsuitbreiding

André Hazes ziet een tweede kindje samen met zijn Monique wel zitten. "Een tweede zoon lijkt me zo vet", vertelt hij aan Veronica Magazine. Ook maakt een dochtertje de zanger blij. "Hoe leuk zou dat zijn? Dat ze uit de douche komt en dat papa dan het strikje in haar haar moet doen. Dus ja, heel graag!"

Bron: Panorama, Veronica Magazine Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook