Kylie Jenner heeft Stormi’s naam veranderd

Omg!

Lees ook

De kleine spruit van Kylie Jenner en Travis Scott is ondertussen al weer acht maanden oud en Kylie lijkt gelukkiger dan ooit met Stormi. Maar wist je dat ze de naam van haar dochtertje vlak na de bevalling last minute veranderde, zonder dat liefje Travis het wist?

Inspiratie

Make-up goeroe James Charles uploadde afgelopen week een video met Kylie Jenner. In de make-up tutorial creëert James een Halloween look bij de realityster en hebben de twee het onder anderen over de naam van Kylie's dochter. "Ik zocht naar natuurnamen die geïnspireerd zijn op het weer en de aarde. Ik vod Storm, maar ik wilde graag iets met '-ie', dus dat werd Stormie", vertelt ze.

Kleine verandering

Toen ze haar dochtertje ter wereld had gebracht en haar naam moest registreren, besloot Kylie tijdens het spellen van de naam dat het S-T-O-R-M-I werd, zonder de E. "Ik belde Travis meteen daarna en vertelde hem dat ik er Stormi van had gemaakt. Gelukkig was hij daar helemaal oke mee."

Er was één dingetje waar Kylie geen rekening mee had gehouden op het moment dat ze de naam aanpaste. Ze had al een hoop customised items besteld voor de kleine waarop de naam wel met -ie gespeld was. Oepsie…

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook