Eilandraad van Expeditie Robinson zorgt voor boze kijkers

En dat laten ze weten ook!

Lees ook

Het moment was gisteren dan eindelijk daar: het kamp met de onbekenden blijkt niet onverslaanbaar. De BN'ers moesten dan wel even inkomen, maar wonnen gisteren toch echt de proef. En dat zorgde ervoor dat de onbekenden voor het eerst naar de eilandraad moesten.

Complot

Tot nu toe wonnen de onbekenden proef naar proef en hoefden ze zich allesbehalve zorgen te maken om de eilandraad. Tenminste, voor sommigen uit het kamp dan. Laurie, Dominique, Robin, Özgür en Sandra zaten namelijk al een tijdje een complot te smeden. Zij kregen het inmiddels aardig benauwd van majoor Gwenda, die zichtbaar geen rust in haar kont had op het eiland.

Lees ook: Dit vonden Stijn en Loiza nou écht van de exit van Tony

Medelijden

Nu was voor hen het moment om toe te slaan, iets wat arme Gwen totaal niet zag aankomen. En dat was nogal pijnlijk om te zien, zo laten de kijkers via Twitter weten. "Expeditie Robinson is net als het hebben van een relatie. Je zet je 100% in, vertrouwt de ander, je denkt dat je goed zit en dan… word je gedumpt" en "Kreeg ook gewoon tranen doen ik Gwenda zo zag huilen. Bah, wat oneerlijk allemaal. We kijken naar Expeditie Robinson maar als iemand de kar probeer te trekken stemmen ze die eruit. Gwenda is duizend keer meer een Robinson dan de rest van Kamp Onbekend" is slechts een deel van de reacties. En eerlijk is eerlijk: hoewel vrijwel iedereen het moment wel zag aankomen, was het toch wel heel sneu om Gwenda zo verslagen te zien.

Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook