Veel kritiek op outfit Meghan Markle

Ai!

Lees ook

Meghan Markle krijgt normaal gesproken alleen maar lof over haar looks, maar dit keer zijn de reacties op haar outfit een stuk minder positief.

Kritiek

Een halfjaar na haar eigen huwelijk was ze vandaag weer even terug op Windsor Castle. Dit keer om aanwezig te zijn bij het huwelijk van prins Harry's nichtje prinses Eugenie. Maar waar sister in law Kate er volgens velen stunning uitzag, kreeg Meghan juist veel kritiek op haar ietwat simpele look.

Lees ook: Onthuld: waarom we Meghan Markle nooit meer met rode lipstick zien

Babybuik of niet?

Ondanks dat het geen zomerweer was in Windsor, droeg de hertogin nogal een sombere outfit voor een bruiloft. Gehuld in een donkerblauwe jas met daaronder een zelfde kleur blauw jurk, kwam Meghan bij de bruiloft van haar schoonfamilie opdraven. Toch zou ze meerdere redenen voor haar ietwat saaie en vooral onopvallende look kunnen hebben. Zo gonst het van de geruchten dat Meghan hiermee haar babybuik probeert te verbergen, maar kan het ook zijn dat ze hiermee niet alle shine wilde pakken op Eugenie's grote dag. Wat het ook is, Meghan ging voor safe. En nu maar afwachten of het inderdaad de babybuik is waar heel Engeland op hoopt.

Bron: Telegraaf Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook