Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kehlani in verwachting van meisje

Zangeres Kehlani is zwanger van haar eerste kindje. De 23-jarige Amerikaanse maakte vrijdag via sociale media bekend dat ze in verwachting is van een meisje. De zangeres is inmiddels al vier maanden onderweg en kon het naar eigen zeggen niet langer verborgen houden.

"Ik ben altijd heel open geweest over mijn persoonlijke avonturen en ontwikkeling. Dit was het zwaarste dat ik ooit heb moeten verbergen", schrijft Kehlani op Instagram bij een serie foto's waarop ze haar zwangere buik laat zien. "Degenen die mij kennen weten dat ik van jongs af aan al droomde over het moederschap."

Wie de vader is, laat Kehlani nog in het midden. "Dat verhaal vertel ik wanneer het tijd is".

Ali B vindt tranen risico van puurheid

AMSTERDAM – Ali B is vrijdag in De Wereld Draait Door nog één keer teruggekomen op zijn tranen tijdens zijn hommage aan Mies Bouwman donderdag bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij werd simpelweg overmand door emoties. "Meer dan waar ik op had gerekend", zei hij.

"Bij The Voice vertel ik talenten de hele tijd dat het niet boeit hoe zuiver het is, als ik ze maar geloof. Dus ik probeer zelf ook altijd zo puur en integer mogelijk een liedje voor te dragen alleen dan is dit het risico", aldus Ali B, die door zijn emoties zijn zangpartij niet helemaal af kon maken. "Toen ik het liedje schreef vond ik het al moeilijk. En toen dacht ik nog: 'Oh, wat goed! Dat is de bedoeling'."

Glennis hint op Amerikaanse Whitney-concerten

De kans is groot dat Glennis Grace straks ook in Amerika gaat toeren met een Whitney Houston-tribute. Dat liet de zangeres vrijdag in De Wereld Draait Door doorschemeren. "Ik heb heel veel aanbiedingen gehad om hier mee te gaan toeren en soms moet je luisteren naar je publiek", zei de zangeres, die eerder dit jaar furore maakte in America's Got Talent. Ze droomt van een afsluiting met een of meerdere concerten in Las Vegas.

Zover is het overigens nog niet. Glennis gaat volgende maand eerst terug naar Amerika om aan tafel te gaan met platenmaatschappijen, muzikanten en concertorganisatoren. "Dan ga ik iedereen ontmoeten die mij wil ontmoeten, die met mij willen schrijven of iets anders van me willen", aldus Glennis. Ze wil bewust geen haast maken. "Het is nu wel het moment maar ik zeg altijd hardlopers zijn doodlopers. Ik moet straks heel bewust keuzes maken. Stap voor stap."

Bron: Panorama, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook