Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de GeordieShore-casttot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michella Kox gaat opnieuw met Amanda Tsatsos op de vuist

De twee dames leerden elkaar kennen in het programma Echte Meisjes In De Jungle, waarin de twee op zijn zachtst gezegd niet bepaald vriendin werden. Michella en Amanda vlogen elkaar zelfs letterlijk in de haren, toen opgekropte irritaties een hoogtepunt bereikten. In het nieuwe boksprogramma Boxing Stars zullen de twee opnieuw met elkaar op de vuist gaan, zo maakte Michella gisteren bekend in een filmpje op Facebook. "Ik had het eigenlijk al zien aankomen. Toen ik de naam van Amanda zag, wist ik al hoe laat het was", begint ze. Ook laat ze weten nog een appeltje met de realityster te schillen. "Geloof mij, ik ben niet bang. Al heb je honderd jaar getraind. Wij hebben nog wat recht te zetten. Ik ga jou verslaan."

'Ook dít Temptation Island-koppel stapt in het huwelijksbootje'

Een paar maanden terug vroeg Niels zijn Rosanna ten huwelijk, vorige week ging verleider Fabrizio op zijn knieën voor Pommeline en ook nu ziet het ernaar uit dat ook Temptation Island-stel Ruud en Rowena in het huwelijksbootje zal stappen. Op Instagram postte Ruud een foto met zijn liefje en schreef hij daarbij: "Wat je ook doet, sta altijd achter je💍." Volgens zijn volgers hint de realityster hiermee op een huwelijk. Zowel Ruud als Rowena hebben nog niet gereageerd.

Wat je ook doet, sta altijd achter je💍

Een bericht gedeeld door Ruud Zwaan (@ruud_zwaan) op

Patty Brard kan niet meer naar zichzelf kijken

"Wat zag ik eruit!", zegt de televisiepresentatrice in VARAgids. Dinsdag zendt de NTR op NPO 3 de eerste aflevering uit van de docureeks Brard & Jekel Vetgelukkig. "Achteraf vind ik dat ik dikker was dan ik dacht",vertelt Patty aan de VARAgids. "Je probeert het natuurlijk altijd een beetje te vergoelijken en de weegschaal te vermijden. Ik deed er voor mijn gevoel ook van alles aan om af te vallen. Als ik daar nu op terugkijk, was het vervallen van het ene dieet in het andere het slechtste wat ik ooit kon doen." Patty vindt dat "het tijd wordt dat er serieus onderzoek wordt gedaan naar het hoe en waarom van het overgewicht, net als bij andere gezondheidsklachten, voor een goed advies en de juiste behandeling. Met alleen roepen ‘Minder eten, meer bewegen’ help je mensen niet."

Bron: BuzzE, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook