Deze Netflix serie jaagt kijkers de stuipen op het lijf

Wees gewaarschuwd voor je aan de serie begint

Lees ook

Hou jij wel van een beetje griezelen op de zaterdagavond? Let dan op! In Halloween-maand oktober verschijnen er op Netflix een hoop spookachtige films en series. Eén daarvan is The Haunting Of Hill House en deze zal je de stuipen op het lijf jagen.

Pure horror

In The Haunting Of Hill House wordt een gebroken familie geconfronteerd met enge herinneringen en vreselijke gebeurtenissen aan hun oude huis. Leuk feitje: niemand minder dan Michiel Huisman speelt ook in de serie.

De meeste film en series in het genre focussen zich op de geesten, hun achtergrond en hoe ze te verslaan zijn. Bij The Haunting Of Hill House krijg je amper informatie over de duistere krachten en dat is wat de serie uniek maakt.

Lees ook: Deze enge films verschijnen binnenkort op Netflix

Misselijkmakend

Volgens velen is de serie pure horror. Op Twitter schrijft iemand: "Ik ben er niet goed van. Ik moest echt even een pauze nemen van deze serie. Soms is het om misselijk van te worden."

Voor horrorliefhebbers is de tien uur durende serie het wél 100% waard. Niet zo'n fan van horror, maar wil je toch een poging wagen? Je bent gewaarschuwd…

Bron: Hln Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook