Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fabrizio en Pommeline woedend op 'fans'

Tjsa, het leven van een Bekende Vlaming gaat niet altijd over rozen. Tijdens een Halloween feestje afgelopen weekend besloot een stel verkleed te gaan als het Temptation-koppel. Klinkt op zich niet als iets geks en als een leuk idee, toch? Ware het niet dat het stel Fabrizio en Pommeline omschrijft als "aandachtshoeren". En daar is vooral Fabrizio niet van gediend. "Staat vier uur lang naast mij in de VIP tijdens een boeking en zegt geen woord. Verkleed zich vervolgens drie weken later als mij op een Halloween feestje en noemt mij online een aandachtshoer #ascloseasyouwilleverget." Ai!

Estavana Polman plaatst schattige bubbelbadfoto van Jesslyn

De handbalster deelde gisteravond een foto van haar schattige dochtertje in een bubbelbadje. Bij de foto plaatste Estavana tekst over dat ze ambassadrice is geworden van huidverzorgingsmerk La Roche Posay, en in de foto gaat het eigenlijk om de spray van het merk en de winactie van Estavana. Al dwaalt iedereen stiekem gelijk af naar de super schattige Jesslynn. En dat begrijpen we. How cute!

K3-zangeres Marthe toch weer samen met ex-liefje Viktor Verhulst?

De 22-jarige is sinds augustus weer single, nadat haar relatie met Viktor Verhulst op de klippen liep. Toch zorgde haar verschijning bij The Voice Kids voor grote verwarring bij de fans. Oplettende kijkers zagen daar namelijk dat Marthe een kettinkje met de 'V' van Viktor om haar hals had hangen. Al snel bleek dat de opnames al vóór de breuk met de zoon van Gert Verhulst waren opgenomen. Toch jammer!

Bron: Show, Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook