Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Nieuw kapsel voor Justin Bieber

Tot vreugde van zijn fans heeft Justin Bieber eindelijk de schaar in zijn lange lokken gezet en gaat hij weer met een fris kort koppie door het leven. Justin postte een foto op Twitter waarop hij met zijn nieuwe coupe te zien is. Eerder deelde hij de foto ook al via zijn Instastory.

Volgens veel Beliebers liep JB er de laatste maanden als een veredelde zwerver bij en leek hij weinig te geven om zijn looks en kleding. Anderen vonden hem het evenbeeld van zijn vrouw Hailey, die dezelfde haarkleur en lengte heeft. "Goed om te zien dat je terug bent, nu nog een nieuw album!", schreef een fan.

Stalker Bella Hadid gaat akkoord met deal

Brian Perez, de man die een straatverbod opgelegd kregen wegens het stalken van Bella Hadid, heeft nu een deal gesloten met de Officier van Justitie in Manhattan. Als hij zich de komende zes maanden koest houdt en geen problemen veroorzaakt, wordt de zaak die tegen hem loopt geseponeerd.

Perez werd begin februari aangehouden nadat hij een foto online plaatste van Bella's appartement in New York. Ook stuurde hij het model opdringerige berichtjes via Instagram.

Kanye West voelt zich 'politiek misbruikt'

Er lijkt een vroegtijdig einde gekomen aan de politieke flirt van Kanye West. De rapper liet via Twitter weten afstand te nemen van alles wat met politiek te maken heeft, omdat hij naar eigen zeggen gebruikt is om bepaalde boodschappen te verspreiden. Hij doelt hiermee niet zozeer op Donald Trump, maar op de Blexit-shirts die onlangs zijn uitgebracht.

In een reeks tweets lucht de rapper zijn hart. "Mijn ogen zijn nu geopend en ik realiseer me nu dat ik gewoon gebruikt ben. Ik neem afstand van de politiek en ga me volledig focussen op mijn creativiteit. Ik wil mijn familie, vrienden en andere dierbaren bedanken voor hun steun. Zij geloven in mijn echte idealen en in mijn visie op een betere wereld."

Laatste nieuws

Zie ook