Famke Louise doet heftige bekentenissen in documentaire

Jeetje...

Lees ook

Een tijdje terug kondigde Famke Louise een documentaire over haar leven aan. Gisteren was het moment daar: in de heftige en eerlijke docu vertelt de vlogger slash zangeres alles over haar leven.

Bekentenissen

Gisteravond was de première van de documentaire over Famke in het Tuschinski Theater. De 19-jarige vlogger vertelde over de leuke, maar ook minder leuke dingen die ze heeft meegemaakt in haar leven. Op het YouTubekanaal Supergaande gaf ze Qucee en Nesim alvast een voorproefje en daar deed ze een paar heftige bekentenissen.

Babyvoeding

"Ik had serieus een periode dat ik leefde op potjes babyvoeding om dunner te worden", vertelde ze aan de presentatoren. In de tijd dat ze bezig was met haar modellencarrière woog de 176 cm lange Famke nog maar 50 kilo en zelfs toen vond de brunette zichzelf nog te zwaar. "Je bent continu bezig met het letten op je voeding. Je kunt niks eten, niet naar de McDonald’s…"

Lees ook: Famke Louise is er klaar mee en neemt drastisch besluit

Verleden tijd

Inmiddels heeft Famke haar modellencarrière vaarwel gezegd. "Dat is nu verleden tijd", zegt ze. "Ik zou geen model meer willen zijn." De vlogger is daarna 15 kilo aangekomen en nu weer op een gezond gewicht. Over haar documentaire zegt ze in de talkshow: "Ik denk dat heel Nederland in shock is als ze de documentaire hebben gezien."

Je kunt de vier-delige docu nu bekijken op Videoland.

Bron: AD Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook