Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Mac Miller overleden door fentanyl en coke

Mac Miller is in september op 26-jarige leeftijd overleden aan een mix van fentanyl en cocaïne. Dat blijkt uit het definitieve rapport van de lijkschouwer. De officiële doodsoorzaak van Miller is "een mix van drugs, waaronder fentanyl en cocaïne in combinatie met alcohol", staat in het toxicologisch rapport. Zijn dood was het gevolg van een overdosis.

De rapper, wiens officiële naam Malcolm James McCormick was, werd op 7 september dood aangetroffen in zijn slaapkamer. Naast hem lagen een potje pillen en een lege fles drank. Toen de hulpdiensten bij hem thuis arriveerden was hij al overleden.

Therapie redde leven van Ariana Grande

Ariana Grande heeft voor het eerst gesproken over de therapiesessies die ze heeft gehad na de heftige gebeurtenissen van afgelopen tijd. Op Twitter schreef de zangeres maandag dat therapie haar er meerdere keren bovenop bracht.

"In alle eerlijkheid heeft therapie mijn leven zoveel keren gered", schreef ze op Twitter. "Wees niet bang om hulp te vragen. Je hoeft niet continu in pijn te leven en je kunt trauma's verwerken. Ik heb nog veel te doen, maar het is een start en het laat zien dat het mogelijk is."

Matthew McConaughey was bijna Jack in Titanic

Matthew McConaughey deed in de jaren 90 auditie voor de mannelijke hoofdrol in Titanic en had er vertrouwen in dat hij de rol zou krijgen. Dat bekent de acteur in een interview. "Ik wilde die rol heel graag", aldus Matthew. "Ik auditeerde met Kate Winslet, het was een goede auditie en ik ging weg met het gevoel dat ik de klus had. Maar ik kreeg 'm niet." Uiteindelijk ging Leonardo DiCaprio er vandoor met de rol van Jack in de film uit 1997.

Laatste nieuws

Zie ook