Victoria Beckham reageert op comeback Spice Girls zonder haar

Vic is niet van de partij

Lees ook

Het is eindelijk bevestigd: de iconische meidengroep Spice Girls maakt een comeback! Gisteren werd op Instagram de eerste foto van de nieuwe groep gedeeld. Helaas zonder Victoria Beckhem, want Posh Spice is niet van de partij.

Verplichtingen

Emma, Mel B, Melanie C en Geri zijn ready voor hun tournee. Vanwege zakelijke verplichtingen, kan Victoria de meiden niet vergezellen op het podium. Dat vind ze erg jammer, maar ze weet zeker dat de andere dames gaan knallen op het podium.

"De Spice Girls was een enorm belangrijk onderdeel van mijn leven en ik wens mijn meisjes zoveel liefde en plezier als ze teruggaan op tournee. Ik weet dat ze een geweldige show zullen neerzetten voor de fantastische fans van verleden en heden!" aldus Victoria.

Lees ook: Oh my: Spice Girls komt eindelijk met reünie

Tournee

De andere vier meiden kunnen niet wachten. "Het is tijd om dingen helemaal opnieuw op te fleuren!", zegt Emma. Ook Melanie ziet de tour helemaal zitten en zegt: "Ik dacht terug aan de meiden en hoeveel plezier we hadden. Dat gaf me het gevoel dat dit het juiste moment was om het allemaal opnieuw te doen!" We can't wait!

Bron: Glamour UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook