Deze Expeditie Robinson-kandidaten hebben het wel héél gezellig

Oh la la!

Lees ook

De kandidaten van Expeditie Robinson zitten nu al een tijd op het eiland en er gebeurt veel meer dan alleen de dingen die op tv uitgezonden worden. Gelukkig verschijnen op Facebook regelmatig grappige behind-the-scenes fragmenten van de deelnemers.

Love in the air?

Aangezien ze opeens zoveel vrije tijd hebben en geen mobieltje bij de hand, leren de deelnemers elkaar heel snel en goed kennen. En dan kan er soms iets moois opbloeien…

Nu Kamp Onbekend en Kamp Noord zijn samengevoegd, zorgt dat weer voor een hoop nieuwe contacten en gesprekken. Op de Facebookpagina van Expeditie Robinson is een filmpje gedeeld van Steven en Dominique. De spierbundel probeert Do te liften, net als in de film Dirty Dancing. De pogingen gaan niet helemaal goed, maar levert wel een hilarisch moment op.

Oeps!

De tweede poging van steven gaat al een stuk beter dan de eerste. Maarruhm… hij krijgt wel de borsten van Dominique in zijn gezicht en pakt ze daarna per ongeluk beet. Do ligt dubbel van het lachen en Laurie merkt op: "Het is echt gezellig…" Tja, you never know.

Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook