Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 november 2018.

Bali Brunch bij Mama Maken

Elke zondag is er bij Mama Maken de Bali Brunch. Van 12:30 tot 15:30 kun je onbeperkt brunchen met salades, soep, Indonesische gerechten en desserts. Voor €35,- per persoon geniet je van de lekkere gerechten en voor €45,- per persoon brunch je inclusief alcoholische en non-alcoholische dranken. Maak dit weekend maar een middagje vrij om lekker te eten en bij te komen van een drukke week. Hier kun je reserveren.

Waar: Spinozastraat 61, Amsterdam
Wanneer: zondag van 12:30 t/m 15:30

Sample sale Fabienne Chapot

Jaaa, rennen maar! Fabienne Chapot houdt op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november een grote sample sale. De kortingen lopen op tot wel 70%, dus dat wil je niet missen. Scoor dit weekend de leukste kleding en schoenen in alle maten, maar ook tassen, portemonnees, telefoonhoesjes, sjaals en andere accessoires. Meer info vind je hier.

Waar: Ruysdaelstraat 58, Amsterdam
Wanneer:
Vrijdag 9 november van 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10 november van 10.00 – 18.00 uur
Zondag 11 november van 11.00 – 16.00 uur

Droom weg bij nieuwe etalages Bijenkorf

Tijdens de feestdagen is de Bijenkorf altijd wonderbaarlijk mooi versierd. Dit jaar nam het warenhuis het thema Make classic fantastic aan en hierin speelt Bobbie de Beer de hoofdrol. Via augmented reality helpt Bobbie je met alle voorbereidingen voor de feestdagen en geeft je een hoop inspiratie. Ook geeft de beer je advies en vind je daarmee de meest bijzondere cadeau's. Net als ieder jaar, heeft elke etalage zijn eigen verhaal die je via een QR-code kun je beluisteren. Je kijkt je ogen uit!

Waar: Dam 1, Amsterdam
Wanneer: Wanneer je wil!

Zing & swing bij Duke of Tokyo

Ken jij Duke of Tokyo al? In deze Japanse karaokebar beleef je een geweldig avondje uit met vrienden. Het is, zoals de naam al zegt, volledig geïnspireerd op de stad Tokyo. Een stad waar je bijna op iedere hoek van de straat wel een karaokebar kunt vinden. Bij Duke of Tokyo kun je een karaokebooth reserveren, waar je twee uur lang gebruik van mag maken. Je mag zelf de liedjes selecteren die je wil zingen en je hebt de mogelijkheid om hapjes en drankjes te bestellen. In totaal zijn er acht verschillende booths, waarvan de kleinste geschikt is voor vier personen en de grootste voor 25 personen. Altijd al eens naar Japan gewild? Zo is het ineens wel heel dicht bij huis! Meteen boeken? Klik hier.

Waar: Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam
Wanneer: Elke dag behalve dinsdag geopend

Moord in ARTIS

Combineer een wandeling door schemerend ARTIS met een luisterthriller en je hebt een ervaring die je nooit eerder beleefde. Via een app word je door het park geleid en luister je naar een thrillerverhaal. Fictie en realiteit lopen dwars door elkaar heen, waardoor bezoekers gaan twijfelen over wat echt is en wat niet. Via een GPS in de app, loop je de juiste route en hoor je de wolven huilen en de uilen roepen. Voor meer informatie, klik hier.
Waar: ARTIS
Wanneer:
1 november – 22 december: op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 15.30 en 18.00 uur.
23 december – 6 januari (kerstvakantie): elke dag tussen 15.30 en 18.00 uur.

Nieuwe foodstand in Foodhallen

De Amsterdamse foodhallen is weer een stand rijker: Pintxos. Pintxos is een heerlijke, kleine snack uit Spanje en wordt vaak gegeten tijdens momenten met vrienden en familie. Je kunt het vergelijken met tapas, maar het verschil is dat Pintxos stukjes brood zijn en de topping er op vastgespiest. In Rotterdam kende ze de stand al, maar de huisgemaakte hapjes zijn nu ook in Amsterdam te verkrijgen.

Waar: Bellamyplein 51, Amsterdam
Wanneer: 7 dagen in de week geopend

Laatste nieuws

Zie ook