Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Achtste kind Emile Ratelband op komst

De positiviteitsgoeroe kan over een paar maanden zijn achtste kind in de armen sluiten. Een van zijn draagmoeders is in verwachting, liet de nu nog 69-jarige Emile weten aan RTL Boulevard. Emile ging afgelopen zomer op zoek naar draagmoeders omdat hij nog een keer vader wilde worden. Hij kreeg naar eigen zeggen 167 reacties, twee serieuze kandidaten bleven over. Eén van hen is nu zwanger. "Het gebeurt niet met ivf, het gebeurt gewoon werkelijk", vertelde Emile een paar weken geleden aan AD.nl.

Ratelband wil nauw betrokken zijn bij de zwangerschap. "Ik ga met haar naar de pufcursus, het ziekenhuis, de vroedvrouw." Ook is afgesproken dat de zelfverklaarde 'bewustzijnsverruimer' het kind op gaat voeden. "Ik krijg het gezag. Zij mogen de kinderen eens in de twee weken halen, als ze willen. Voor mij geldt: niet de lasten van de vrouw, wel de lusten van de kinderen." Emile kreeg eerder al de kinderen Minou, Rolls, Charles, Georgine, Beau Aimée, Royce en Junior.

Dit deed Hilary Duff met de placenta

Het is weer eens wat anders dan een gewone smoothie, moet Hilary Duff gedacht hebben toen ze haar placenta mengde met bessen en fruitsap om daar een smoothie van te maken. Volgens de actrice, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, "was het de beste die ik ooit geproefd heb". Dit vertelde Hilary tijdens een aflevering van Dr. Berlin's Informed Pregnancy podcast.

Hilary maakte eveneens ijsblokjes van haar placenta. "Ja, die kan ik thuis dan in een gewone smoothie doen." Haar zesjarige zoontje Luca, uit een eerder huwelijk, wilde weten waar de ijsblokjes precies lagen, zodat hij niet per ongeluk de verkeerde zou pakken. "Toen ik ze liet zien, keek hij me aan en zei: ik wilde dat ik dit niet gevraagd had."

Night night world 鉁岎煆烩湪

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Waarom Nicole Kidman nooit over haar kinderen spreekt

Ze praat zelden tot nooit over Connor (23) en Bella (25), de adoptiekinderen die ze deelt met haar ex-man Tom Cruise. Toch laat de actrice zich in een interview met het Australische tijdschrift Who nu uit over haar twee oudste kinderen, met wie ze sinds de scheiding van Cruise weinig contact meer zou hebben.

"Ze zijn volwassen en maken hun eigen keuzes. Zij hebben ervoor gekozen om aangesloten te zijn bij de Scientology-kerk en als moeder is het mijn taak om van ze te houden. Ik ben een voorbeeld van die tolerantie en dat is waar ik in geloof. Ongeacht wat je kind doet, hij of zij heeft liefde nodig en ze moeten weten dat ze die liefde bij mij altijd kunnen krijgen," aldus Nicole.

Na de scheiding van Kidman en Cruise in 2001, bleven de kinderen bij Tom wonen. Hij is een van de meest vooraanstaande celebrity-leden van de omstreden Scientology-kerk, waar Nicole afscheid van nam. Zij hertrouwde met muzikant Keith Urban, met wie ze dochters Sunday en Faith kreeg.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook