Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Channing Tatum bevestigt relatie met Jessie J

De relatie tussen Channing Tatum en Jessie J lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. De acteur postte een foto op Instagram, waarin hij zijn liefje de hemel in prijst. "Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!" Ook Jessie's moeder zou aanwezig zijn geweest bij het concert van haar dochter. Channing heeft zijn 'schoonmoeder' daar volgens bronnen ontmoet.

Demi Lovato neemt nieuw telefoonnummer

Demi Lovato vroeg haar vrienden via een Instagram Story hun mobiele nummer naar haar te sturen, omdat ze een nieuw telefoonnummer heeft genomen na haar bijna fatale overdosis heroïne die ze in juni tot zich nam. De 70 miljoen volgers van de zangeres hebben echter ook toegang tot het sturen van een directe boodschap, waardoor Demi's inbox vol liep met 'vreemde' nummers.

De zangeres wilde een nieuw nummer hebben om zo te voorkomen dat ze ooit weer in de verleiding zou komen een drugsdealer te bellen en om telefoontjes van zogenaamde 'profiteurs' tegen te houden.

Laatste seizoen Game of Thrones in april te zien

Het laatste seizoen van hitserie Game of Thrones wordt uitgezonden in april 2019. Dat heeft Ziggo, die in Nederland de rechten van de serie heeft, dinsdag gemeld. Het achtste seizoen heeft zes afleveringen. Een dag na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering al exclusief in Nederland bij Ziggo te zien. Daarna komt iedere week een nieuwe aflevering beschikbaar.

Laatste nieuws

Zie ook