Neef Meghan Markle klapt nu ook uit de school

De neef van Meghan laat nu ook van zich horen

Lees ook

Het huwelijk tussen Meghan Markle en prins Harry zorgde voor een hoop roering bij de familie van Markle. Al eerder deed haar halfzus Samantha gemene uitspraken over haar en ook haar vader klapte uit de school over zijn dochter. Nu laat neef Tyler ook van zich horen.

Verscheurd

Tyler Dooley vertelt woensdagavond in het MTV-programma The Royal World dat het huwelijk van Meghan en Harry de familie Markle heeft verscheurd. Dat begon al bij de uitnodigingen voor de bruiloft. Alleen de moeder van Meghan was aanwezig en dat terwijl Tyler de brunette als zijn zus ziet.

Lees ook: Harry en Meghan hebben intiem onderonsje op nieuwe portretfoto's

Zware tijd

In het programma The Royal World wordt een groep aristocraten bij elkaar in een villa geplaatst en gevolgd. "Het was een heel zware tijd. Het was vreselijk om alle negatieve nieuwsberichten over mezelf te lezen. Alle moeilijkheden het afgelopen jaar hebben me tot het breekpunt gedreven." Tyler geeft de hoop niet op en verwacht dat Meghan nog wel een keer contact op zal nemen. Zij en haar neef hadden namelijk dezelfde soort jeugd. "Mijn familie is van eenvoudige komaf. We komen van de straat, ook Meghan."

Bron: Shownieuws Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook