Danny Roumimper doet boekje open over ex Anna Nooshin

Een paar maanden geleden kondigde Anna Nooshin aan dat het - na maar liefst dertien jaar - over en uit was met lover Danny Roumimper.

Lees ook

Een paar maanden geleden kondigde Anna Nooshin aan dat het – na maar liefst dertien jaar – over en uit was met lover Danny Roumimper. “We hebben ervoor gekozen om liefdevol uit elkaar te gaan,” liet Anna destijds weten. Sindsdien is het duo aardig stil geweest over hun break-up, maar Danny laat nu het een en ander los.

Last van zijn schouders

Danny zit bij Club Hub op de biechtstoel en komt niet onder het topic uit. Zo vertelt hij dat toen het uit ging, er een last van zijn schouders viel. “Anna zat op een gegeven moment in een raket en ik zat op een ander level. Uiteindelijk zijn we uit elkaar gegroeid. We verschilden in alles. Op een gegeven moment was het heel normaal dat ze zo vaak weg was, maar dan groei je uit elkaar.”

Lees ook: Anna Nooshin slaat terug na kritiek op bikinifoto

Liefdestattoo

Ook geeft Danny toe dat hij Anna af en toe mist, wat natuurlijk logisch is na een relatie van dertien jaar. Hij geniet nu van het single leven – dames, opgelet! – en Anna heeft sinds kort een nieuwe vlam, Nassim Zeta. Hoewel de twee hun relatie nog niet bevestigd hebben, is hun liefde verzegeld met een liefdestattoo. Danny’s reactie? “In eerste instantie vond ik het best wel kut om te zien. Ik heb ook tegen haar gezegd dat ik het best wel dom vind. Ik weet niet of je zo snel iemands initialen moet tatoeëren.”

Bron: Youtube, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook