slogan

Anna Nooshin openhartig over kinderwens

Ze heeft een succesvol YouTube-kanaal, is regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard en presenteert vanaf morgen het programma Curvy Supermodel. Op het gebied van werk heeft Anna Nooshin het er maar druk mee, maar ook in haar eigen leven lijken er de aankomende jaren een aantal dingen te gaan veranderen.

'Touchy subject'

De business woman is al jaren gelukkig met haar grote liefde Danny Roumimper, maar van kinderen was er tot op heden nog geen sprake. Anna vertelde een aantal jaren geleden zelfs er niet zeker van te zijn of deze er wel zouden komen. "Ik weet nog niet of ik kinderen wil. Het is best wel een touchy subject. Niet echt bij mij, maar meer bij de samenleving als ik zeg dat ik niet per se kinderen wil."

Jongetje

Toch lijkt de beauty & the brains er inmiddels heel anders over te denken. "Ik dacht altijd van niet en toen opeens dacht ik: 'Nou, misschien toch ooit wel'. Maar nu nog niet hoor. Wel echt pas over een paar jaar. Maar ik denk dus wel dat ik echt nog een kindje wil. En dan het liefst een jongetje. Ja, ik wil dan echt heel graag een jongetje", aldus Anna in een interview met MTV-presentator Kay Nambiar.

Lees ook: Anna Nooshin blijkt verborgen talent te hebben

 

Bliss #family #alles

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Bron: MTV Beeld: Instagram, ANP


,