Nemen prins Harry en Meghan Markle drastische beslissing?

De twee willen niet naast William en Kate wonen

Lees ook

De rust in Kensington Palace is nog steeds niet teruggekeerd. Meghan Markle, die zich naar verluidt opeens opstandig gedraagt, laat zich niet kennen en heeft ook een duidelijke mening over naast wie ze wil wonen en wie niet. Tenminste, dat is wat er gefluisterd wordt.

Verhuizen

Begin oktober gingen de geruchten dat Meghan en Harry zouden gaan verhuizen. Momenteel woont het koppel in de gezellige Nottingham Cottage, op het terrein van Kensington Palace. De twee slaapkamers waar ze het nu mee moeten doen, wordt te klein met een royal baby op komst en daarom willen ze verhuizen naar een groter appartement. De woning met maar liefst 21 kamers aan de westkant van Kensington Palace staat onder anderen op het lijstje.

Lees ook: Meghan Markle heeft voor flink wat onrust gezorgd

Nieuwe buren

Nu zal het 21-kamer appartement, vlak naast het appartement waar Prins William en Kate Middleton, volgens bronnen niet doorgaan. Daar wonen namelijk al andere royals, die niet willen vertrekken. Daarnaast zou het ook beter zijn als Harry en Meghan niet naast William en Kate wonen. Zo zijn er mensen die vinden dat de broers meer afstand van elkaar zouden moeten nemen, omdat zich op hun eigen families en verantwoordelijkheden te richten.

Waar de pasgetrouwde tortelduifjes dan wel gaan wonen, is nog niet bekend. Het zou best zo kunnen zijn dat de twee niet in Kensington Palace blijven en hun eigen geld gebruiken voor een ander plekje. Al zou dat best een drastische beslissing zijn, want dan wonen ze niet meer tussen de andere royals. "Harry en Meghan willen verhuizen, maar denken nu aan een optie die verder weg is van William en Kate", verklaart een royaltywatcher van The Sun.

Bron: Marie Claire UK, Cosmopolitan UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook