Deze Expeditie Robinson plot twist zag niémand aankomen

Whaaaat!

Lees ook

Een aflevering van Expeditie Robinson is nooit saai. Deelneemster Nienke Plas had een geniaal plan bedacht om haar voorspelde exit te vermijden, maar helaas ging dit niet zoals gepland.

Fake it 'till you make it

Nienke voelde het al aankomen: heel Kamp Onbekend (Jan, Laurie en Robin) zou de BN'er naar huis sturen. Als laatste redmiddel bedacht ze een plan: faken alsof ze naar huis wilde. Nienke had aardig wat acteerskills en vertelde vol emotie aan de groep dat iedereen haar, met één stem, naar huis moest stemmen. Ze miste haar gezin namelijk zó erg! Dit zou drie stemmen op Nienke betekenen. Stiekem had ze met Kamp VIP-genoot Gregory afgesproken om vier stemmen op Robin te zetten. Dit zou genoeg moeten zijn voor Robins exit.

Lees ook: Expeditie Robinson-ruzie eist zijn tol

Exit

Tijdens de spannende eilandraad moest blijken of Nienke's plannetje gewerkt had. Helaas: drie stemmen op Robin en veel meer op Nienke. Wat blijkt achteraf? Loiza, die terugkeerde van Finalisteneiland, had haar vriendinnetje geholpen door op Robin te stemmen. Gregory heeft zich niet aan de afspraak gehouden en op Nienke gestemd. Oei, gaat dit Gregory's nek kosten de volgende aflevering?

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook