Krijgen prins Harry en Meghan Markle twee kindjes?

Oh?

Lees ook

Over de baby van Meghan Markle en prins Harry wordt niet veel losgelaten. Het enige wat we weten is dat het kindje in de lente van 2019 geboren zal worden. Fans van het koppel denken nu dat ze niet één baby verwachten, maar twee.

Gokken

Via de online goksite Paddy Power blijkt dat veel mensen vermoeden dat het koppel een tweeling verwacht. Het aantal inzetten bracht de kansen van de weddenschap op 5 tegen 1, wat betekent dat de kans heel groot is. Het zou kunnen dat iemand die dicht bij Harry en Meghan staat, iets van dit nieuws heeft opgevangen en zelf meedeed aan de weddenschap.

Lees ook: Nemen prins Harry en Meghan Markle drastische beslissing?

Insiders

Inmiddels is de weddenschap geschorst. Een woordvoerder van het Ierse gokbedrijf zegt: "We moesten het gokken schorsen. We zagen een bijna identiek patroon van weddenschappen voor de aankondigingen van het huwelijk en de zwangerschap van het paar." De gokkers, en misschien wel een bekende bij de royals, doen ons geloven dat zij meer weten dan wij.

Officiële bevestiging

Wetenschappelijk gezien is de kans klein dat Harry en Meghan een tweeling verwachten. Tweelingen zijn namelijk al zo'n 600 jaar niet meer voorgekomen in de Britse familie. En als we van de officiële bevestiging van Kensington Palace moeten uitgaan, wordt er gesproken over 'een baby'. Time will tell…

Bron: Cosmopolitan, Elite Daily Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook