Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Niels en Rosanna willen een liefdesbaby

First comes marriage, then comes… Niels en Rosanna willen niets liever dan hun liefde bezegelen met een kindje. "We willen zeker een kindje, maar nog niet nu. Ik ben nu 26. Maar over een jaartje ofzo wel, denk ik." De twee willen dus eerst getrouwd zijn, voordat ze de volgende stap nemen. "We willen gaan trouwen in 2019 of 2020, dat weet ik nog niet. Niels en ik moeten even kijken wat handig is." En nu maar hopen dat de twee zich niet nog een keer aanmelden voor Temptation Island.

Michella Kox bedankt Jessie Jazz en haalt uit naar Amanda Balk

Michella heeft weer van zich laten horen. De realityster zat gisteren gespannen achter de tv om naar de wedstrijd tussen Jessie Jazz en haar rivale Amanda te kijken. Jessie Jazz wist Amanda te verslaan en daar is Michella maar wat blij mee, zo is wel te zien in onderstaande video.

JWoww boos over nieuwsbericht zoontje

Jersey Shore-castlid Jenni Farley is niet blij met een artikel op Hollywood Life, waarin ze vertelt over de autismediagnose van haar zoontje Greyson (2). JWoww beschuldigt de entertainmentsite ervan haar kind als clickbait te gebruiken. Volgens de realityster was er afgesproken dat het verhaal ging over haar verzorgingsproducten. In het interview liet ze weten dat ze een kinderlijn op de markt gaat brengen, waarbij een deel van de opbrengst gaat naar autisme-organisaties. Ze vertelde dat die stoornis onlangs is gediagnosticeerd bij zoontje, waarop de site het verhaal dat Greyson autisme heeft als 'exclusief nieuws' bracht.

"Dat zijn diagnose werd gebruikt als clickbait brak mijn hart, ik ben er pissig over", schrijft Jenni op Instagram bij een foto van het jongetje. "Zijn verhaal is me te dierbaar, dat valt niet in zo'n artikel te beschrijven." In het stuk sprak de realityster wel over de ontwikkeling van Greyson, die volgens JWoww stappen vooruit maakt. In augustus besprak ze op Instagram haar zorgen over het jongetje, dat net twee was geworden en nog niet kon praten. "Hij begrijpt woorden inmiddels beter", vertelt ze nu. "Het was niet alleen dat hij niet kon praten, maar hij wist niet wat 'schoen' was, of 'Greyson'. Nu begrijpt hij simpele woorden, en dat is een hele vooruitgang."

Bron: RTL Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook