Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ariana Grande deelt emotionele brief in documentaire

In de minidocumentaire die Ariana Grande heeft gemaakt voor YouTube, laat ze een brief zien die ze schreef over de aanslag na afloop van haar concert in Manchester in 2017. Bij de terreurdaad kwamen 22 mensen om. "22 Mei 2017 zal me voor altijd sprakeloos en vol vragen laten", schrijft Ariana in de brief, die ze acht maanden na de aanslag opstelde. Ze vertelt dat muziek iets is dat haar altijd een veilig gevoel heeft gegeven. "Muziek brengt mensen samen, geeft hen het gevoel dat ze zichzelf kunnen zijn. Muziek biedt troost en plezier. Het is het laatste dat iemand pijn zou doen, en als er zoiets vreselijks in die wereld gebeurt, is dat zo schokkend en hartverscheurend dat het onmogelijk lijkt er ooit weer bovenop te komen."

De docu toont onder meer de voorbereiding van One Love Manchester, het benefiet dat de zangeres enkele weken na de terreurdaad organiseerde. "De liefde, kracht en eenheid van de mensen in Manchester heeft mij geleerd me niet te laten vloeren", schrijft de zangeres daarover. "Om door te gaan in de engste en verdrietigste tijden. Om haat niet te laten winnen, maar in plaats daarvan zo hard mogelijk lief te hebben." De gebeurtenissen staan in haar hart gegrift, zo vertelt Ariana. "Ik denk nog altijd continu aan Manchester, en ik zal dit de rest van mijn leven met me meedragen."

🖤 @youtube @alfredoflores

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Hailey Baldwin denkt nog niet aan kinderen

Het zal nog even duren voor Justin Bieber en Hailey Baldwin luiers inslaan. Het echtpaar wil uiteindelijk wel kinderen, maar voorlopig nog niet. Dat vertelt Hailey in een interview met Vogue Arabia. "Ik hou van kinderen en ik kan niet wachten tot ik ze zelf krijg. Dat ligt nu ook meer in de lijn der verwachting, maar het zal zeker nog even duren", aldus het model. Als dochter van Stephen Baldwin weet Hailey hoe het voor haar kinderen zal zijn om een bekende vader te hebben. Toch heeft ze zelf in haar jeugd niet veel meegekregen van het sterrendom van haar pa, zo vertelt ze in het interview. Mijn ouders hebben mijn zus en mij zo ver van Hollywood opgevoed, dat je bij ons thuis niets terugzag van de showbusiness", herinnert ze zich. "Ik heb een normale jeugd gehad. Ik kwam pas meer in de spotlight te staan toen ik 19 was."

My wife is awesome

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Ed Westwick terug op set White Gold

Na een aantal beschuldigingen van seksueel geweld eind vorig jaar, heeft Ed Westwick zijn werk op de set van serie White Gold weer opgepakt. In juli maakte de openbaar aanklager in Los Angeles bekend de zaak tegen de acteur te laten vallen wegens gebrek aan bewijs. In november 2017 beschuldigde actrice Kristen Cohen de Gossip Girl-acteur van verkrachting. Die zou drie jaar eerder hebben plaatsgevonden.

Nadat zij haar verhaal had gedaan, lieten nog twee vrouwen weten misbruikervaringen te hebben met Ed. De acteur werd daarop ontslagen bij BBC-miniserie Ordeal by Innocence en de opnames van White Gold van diezelfde omroep werden stilgelegd.Ed plaatste gisteren op Instagram een foto van zichzelf op de set van White Gold. De BBC bevestigde dat de opnames van de serie zijn hervat en dat het tweede seizoen komend jaar te zien is.

When the 80’s call

Een bericht gedeeld door Ed Westwick (@edwestwick) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook