Moet je zien: dit huwelijksaanzoek gaat viral

Deze man had alles perfect geregeld

Lees ook

Een perfecte locatie, een mooie ring en een zoetsappige toespraak; een huwelijksaanzoek plannen is niet niks. Met in het achterhoofd dat er van alles mis kan gaan, zorgde deze man dat zijn aanzoek tot in de puntjes geregeld was. Letterlijk.

Keuze uit zes

Dennis Brown, model en fitnessliefhebber, besloot op één knie te gaan voor zijn droomvrouw Atara Dallas. Hij wilde dat zijn toekomstige vrouw voor eeuwig tevreden zou zijn met haar verlovingsring en besloot daarom dat Atara zelf haar ring mocht uitkiezen. Dennis kocht er zes in allerlei verschillende vormen en maten en besloot ze allemaal mee te nemen in een hartvormig doosje. Uiteindelijk koos Atara voor een traanvormige verlovingsring.

Lees ook: Robin doet totaal iets onverwachts tijdens Expeditie Eilandpraat

Gevoelens

Naast de zes ringen pakte Dennis sowieso groots uit: hij huurde een evenementenplanner, er was een fotograaf aanwezig en de styling met bloemen was tot in de puntjes uitgestippeld. Dennis' gevoelens stonden op een groot spandoek gedrukt: "Vandaag had ik op jouw speciale dag het genoegen om de hele dag een glimlach op je gezicht te toveren. Er is geen grotere gave die ik zou kunnen bedenken om je te geven. Een vrouw, wiens hart vol liefde en toewijding is voor mij, een vrouw wiens loyaliteit aan al degenen van wie ze houdt ongeëvenaard is, een vrouw wiens vrijgevigheid en bereidheid om anderen om haar heen te laten bloeien geen diepte kent. Een vrouw die mij in haar eentje deed geloven dat een zielsverwant, een geliefde, een gebedsstrijder, een vertrouweling en een beste vriend in een ongelooflijk mooie ziel konden worden verpakt die voor mij handgemaakt was."

Doe ons ook zo'n man!

Bron: Metro Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook