Zien: allereerste beelden van serie Judas

Spannend!

Lees ook

Judas, het boek van Astrid Holleeder, vloog in 2016 binnen één dag de winkels uit, en ook nu, twee jaar later, is het boek immens populair. Videoland besloot de rechten te kopen en er een serie van te maken. En bij het zien van de allereerste beelden die Videoland vandaag online zette, kan het niet anders dan dat ook dit een succes wordt.

Willem Holleeder

Videoland strikte niet de minste namen voor de serie. Zo kruipt topactrice Rifka Lodeizen – bekend van onder andere Overspel, Tonio en De 12 van Oldenheim – in de huid van Astrid, het zusje van topcrimineel Willem Holleeder. Marit van Bohemen speelt haar zusje Sonja. Wie de rol van Willem heeft gekregen, is nog niet bekendgemaakt.

Lees ook: Willem Holleeder reageert op Dagboek van een Getuige

Flashbacks

Hoewel de serie geïnspireerd is door het gelijknamige boek, wordt in de serie nog duidelijker wat voor leven Astrid lijdt en heeft geleden. Door middel van flashbacks wordt duidelijk hoe haar bizarre jeugd met haar gewelddadige vader – en later ook haar broer – eruitzag, maar zien we ook in wat voor hel de voormalige advocate nog steeds leeft. Kortom: een serie die je niet mag missen.

Judas is vanaf 6 januari in zijn geheel op Videoland te zien. Geen Videoland-account? No worries. Ook is de serie vanaf 6 januari wekelijks om 22:00 uur op RTL 4 te zien.

Bron: RTL Beeld: YouTube, Judas

Laatste nieuws

Zie ook