Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes deelt frustraties om baby Fender op Instagram

Roxeanne Hazes is nu zo'n vijf maanden moeder van zoontje Fender en geniet daar met volle teugen van. Op Instagram deelt ze veel foto's van de kleine en gister liet ze (als grapje) de minder leuke kant van het moederschap zien. Dagelijks posten de twee foto's en filmpjes van hem en gister plaatste Roxeanne een foto waarin ze eigenlijk met Fender wilde knuffelen, maar hij dat niet helemaal toe liet. Fender ligt met z'n benen naar haar toe en geeft haar flink wat trappen in haar gezicht. Roxeanne kan hier zelf natuurlijk wel om lachen en schrijft onder de foto: "Neem een kind zeiden ze, dat is leuk". Tsja, ook dat hoort erbij!

Get a kid they said… it‘ll be fun they said

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Roasters nemen Johnny de Mol flink onder handen

Johnny de Mol is maandagavond flink door de mangel gehaald. De presentator liet zich 'roasten' door onder anderen cabaretiers Najib Amhali en Peter Pannekoek. Die laatste kwam "heel goed" voorbereid naar de studio. "De messen zijn geslepen", zei Peter voor de camera van het ANP. Ter voorbereiding dook Pannekoek onder meer in de programma's van Johnny. "Nou, dat is redelijk zwaar", verzuchtte de comedian. "Heb je z'n programma's al eens gezien?! Het is allemaal goedkope emo-tv." Peter haalde naar eigen zeggen veel uit Johnny's programma's, maar ging het toch "vooral hebben over z'n familie". "Het grote gevaar van Hilversum. Ze hebben alles, alle macht, en iedereen is bang hier. Maar ikke niet."

Voor roasters Danny Froger en Ruben van Zwieten was "het dubbele gezicht van Johnny" een inspiratiebron voor grappen. "Hij is natuurlijk enerzijds een kind met een gouden lepel, een enorm rijkeluiskind, een feestbeest. En aan de andere kant bijna een soort verlosser van de wereld. Gaat dat samen?", vraagt predikant en ondernemer Ruben zich af. "Ik denk van wel, maar dat levert natuurlijk wel schizofrenie op." Danny vond het moeilijk dat Johnny "nu in een keer de brave jongen" is. "Maar vroeger was hij nogal van het kattenkwaad, dus ik denk dat het veel over zijn kattenkwaadperiode zal gaan." Hoewel Froger, die pas laat werd toegevoegd aan The Roast of Johnny de Mol, er "super veel zin" in had, was hij gespannen. "Uiteindelijk is het allemaal met een dikke, vette knipoog, dus we overleven het wel."

Deze influencers doen mee met Boxing Influencers

Na de bekende Nederlanders van Boxing Stars gaan ook realitysterren, bloggers en rappers met elkaar op de vuist. Vanaf februari treffen onder anderen cabaretier Steven ‘Braboneger’ Brunswijk, rapper Keizer en ‘treitervlogger’ Ismail Ilgun elkaar in de ring onder de noemer Boxing Influencers. Ook realitysterren Niels van der Zanden en Alex Maas nemen het tegen elkaar op. De heren kennen elkaar van Temptation Island, waar Alex met succes Niels’ vriendin Rosanna wist te verleiden, en gingen al eens eerder met elkaar op de vuist. In oktober kwam het op straat tot een handgemeen nadat de twee elkaar meermaals via social media hadden uitgedaagd.

Boxing Influencers is een initiatief van World Fighting League. Ook rapper Lexxus, YouTuber Hanwe, presentatrice Ouassima en rapper Joey Bravo zijn op 15 februari van de partij in Topsportcentrum Almere. Alle vechters worden door professionals getraind en klaargestoomd voor ‘het gevecht van hun leven’. Het publiek, dat via boxinginfluencers.nl kaarten koopt voor het evenement, krijgt meer voorgeschoteld dan bokswedstrijden. Verschillende artiesten stappen niet met bokshandschoenen, maar met een microfoon in de ring.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook