Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jersey Shore's Snooki onthult geslacht baby

Realityster en haar man Jionni LaValle hebben het geslacht van hun derde kind bekendgemaakt. In een filmpje dat ze op YouTube plaatsten, wordt duidelijk dat ze een tweede zoon krijgen. In het filmpje vertelt de Jersey Shore-ster dat Jionni en zij al wisten dat ze een jongetje kregen en de gender reveal party bedoeld was om dat nieuws te delen met de familie. De realityster maakte op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving vorige maand bekend dat ze zwanger is. "Waar ik deze Thanksgiving dankbaar voor ben", schreef ze bij een foto waarop haar twee kinderen een echo laten zien.

Jessie Jazz komt met mini-documentaire

Jessie Jazz mag zich sinds afgelopen woensdag de vrouwelijke kampioene van Boxing Stars 2018 noemen. De blondine wist het gevecht van Saar Koningsberger te winnen en is daarmee de allerbeste van dit seizoen. Jessie besloot om haar avontuur vast te leggen voor haar korte documentaire The fight of my life. Op Instagram geeft ze haar volgers alvast een voorproefje.

Dochter Naomi van As lijkt niet in haar voetsporen te treden

Hoewel Naomi nog steeds dol is op hockey, lijkt het Kae allemaal niet zo te boeien. De kleine meid die in oktober ter wereld kwam, knuffelt en slaapt liever in haar mama's armen. Al lijkt Naomi dat helemaal niet erg te vinden. Schattig!

Bron: BuzzE, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook