Geen zin om een tasje mee te nemen? Dit is de oplossing!

We like!

Lees ook

Als je 's avonds de stad in gaat, heb je altijd weer diezelfde struggle: het volproppen van je tasje. Zodra je pasjes, sleutels en lipstick eindelijk een plek gevonden hebben, is het nog maar de vraag of er genoeg ruimte is voor je telefoon. En dat terwijl je eigenlijk helemaal geen zin hebt om de hele avond met een tasje te lopen… Gelukkig komt daar nu een einde aan, want dit is dé oplossing.

Sassy Stash

De Sassy Stash is de ideale oplossing. Het handige fashion-item bestaat uit een kousenband met ingebouwde zakken waar je al je spullen in kwijt kan. Hierdoor hoef je dus nooit meer een tasje mee te nemen. De Sassy Stash blijft zitten door een afsluiting van klittenband en kan gedragen worden onder een broek of rok.

Lees ook: Vanaf nu is een echte designertas nooit meer te duur

Handig!

"Dankzij Sassy Stash worden je fenomenale twerk-moves niet langer gehinderd door onhandige handtassen", grappen de bedenkers op hun website. Ben jij ook klaar met het meesjouwen van je tas en wil je zonder zorgen de dansvloer betreden? De Sassy Stash kost £24.99 (omgerekend zo'n 36 euro) en is hier verkrijgbaar!

Sassy Stash

Sassy Stash Sassy Stash

Beeld: Sassy Stash

Laatste nieuws

Zie ook