Best gelezen van 2018: Barbie onthult echte reden zelfmoordpogingen

Het was een heftig jaar voor de realityster.

Lees ook

Het jaar was weer goedgevuld met allerlei showbizz-, lifestyle-, fashion- en beautynieuws. Maar bij welke gossips, weetjes of verbazingwekkende momenten wisten jullie niet hoe snel je op het artikel moest klikken? Eén van die momenten was toen Barbie de echte reden van haar zelfmoordpogingen onthulde.

Kliniek in Schotland

Barbie kwam begin deze maand terug uit de kliniek in Schotland en voelt zich naar eigen zeggen weer als herboren. De afgelopen maanden waren erg heftig voor de blondine en aan Shownieuws vertelde ze de echte redenen voor haar zelfmoordpogingen.

Breuk

Nadat Samantha en Michael uit elkaar gingen, sloeg Barbie al snel wat andere vriendjes aan de haak. Maar haar relatie met Michael speelde nog altijd af in haar hoofd. Openhartig laat ze weten dat ze nog niet over hem heen is. Barbie had het daar erg moeilijk mee en dat zorgde ervoor dat haar leven instortte.

Verkeerde vrienden

Ondanks de scheiding tussen haar en Michael, wilden ze samen voor de kinderen blijven zorgen, maar daarover liet hij niet veel horen. Om die pijn te verdoven, begon ze drugs te gebruiken en ging ze met de verkeerde mensen om. De drugs namen haar leven over en ze zag geen andere uitweg meer.

Lees ook: Samantha de Jong neemt drastische beslissing

Depressie

Na haar eerste zelfmoordpoging begon ze ook slaappillen in te nemen. De hoeveelheid slaappillen en haar depressie lieten Samantha niet inzien dat ze hulp nodig had. Haar toenmalige vriend Jeffrey was de enige die tot haar door kon dringen. Na alle zelfmoordpogingen, stuurde hij haar naar de afkickkliniek, maar dat betekende tegelijkertijd het einde van hun relatie.

Inmiddels is haar ex Michael gelukkig met zijn nieuwe vriendin Noami. Hopelijk laat Barbie niet alleen de drugs achter zich, maar ook de moeilijke scheiding.

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook