Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rosanna gevraagd door Kim Holland

Hoewel Rosanna altijd trots haar body showt en keer op keer de Playboy met haar op de cover laat zien, wijst ze een rol in een nieuwe pornofilm van Kim Holland toch af. In haar Insta Story liet ze dit weten met een nee-zwaaiend gifje erbij. Maar ook al ziet de Temptation Island-deelneemster de rol niet zitten, rivale Michella Kox denkt daar echter heel anders over. "Ik zeg doen, je ziet er toch uit als een stuk stront", zegt de roddelqueen in haar Insta Story. Miauw!

Roxeanne Hazes mist het zwanger zijn

Fender is het mooiste wat Roxeanne overkwam in 2018. Op Instagram blikt ze terug op deze mooie prestatie. "Wat mis ik soms die heerlijke tijd van zwanger zijn", schrijft ze onder het kiekje van haar en vriendlief Erik. De tijd vliegt voorbij en de zangeres kan amper geloven dat haar kleine mannetje alweer zes maanden oud is. Verder schrijft ze openhartig over de heerlijk tijd van zwanger zijn. Zal er dit jaar een broertje of zusje voor Fender bijkomen?

Nieuwe liefde voor Touriya Haoud

Touriya is tot over haar oren verliefd. Via via kwam ze in contact met de twaalf jaar jongere rapper Jalal Oba, die haar hartje sneller doet kloppen. In Shownieuw vertellen ze openhartig over hun liefde en over het roerige verleden van Jalal.

IslandBron: RTL Boulevard, Shownieuws Beeld: Instagram, Temptation island

Laatste nieuws

Zie ook