Dit deed Meghan Markle op het moment dat ze rijk werd

Hier hadden wij ook wel bij willen zijn!

Lees ook

Ze zorgt er binnen no time voor dat het item wat ze draagt is uitverkocht, en dus wil iedere ontwerper Meghan Markle in zijn of haar merk zien schitteren. En dat was een paar jaar geleden nog heel anders.

Riant salaris

Voordat de mommy to be gehuld werd in enkel en alleen topdesigners, had de actrice het ook al behoorlijk breed hangen. Met haar rol als Rachel Zane in Suits harkte ze een mooi salaris binnen. Iets wat daarvoor niet aan de orde was.

Meghan heeft namelijk aardig moeten knokken voor haar plek. Ze wilde zo graag actrice worden dat ze audities afging met haar kapotte auto. Zo moest ze maandenlang door de kofferbak van haar auto, omdat alle deuren kapot waren. Toen haar riante salaris eenmaal op haar rekening werd gestort, waren de tijden waarbij Meghan het financieel rustig aan moest doen voorbij.

Lees ook: Deze pumps heeft Meghan Markle bijna altijd aan en hier kun je ze krijgen

Sayonara Zara Party

En dat moest natuurlijk gevierd worden met een gloednieuwe garderobe. Maar in plaats van een overvolle kledingkast, besloot Meghan haar rijkdom te vieren met een 'Sayonara Zara' party. Zo nodigde ze naar verluidt haar bff's uit voor een avondje bij haar thuis, waarbij ze allemaal met een goed gevulde goodiebag, oftewel Meghans oude kledij van ZARA, Asos en andere high street merken, naar huis. Als dat geen leuk feestje is…

Bron: ELLE US Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook