Fajah Lourens gevraagd voor Temptation Island VIPS

Gegarandeerd dat alle mannen haar niet kunnen weerstaan.

Lees ook

We moeten nog héél even geduld hebben, maar 7 februari is het eindelijk zover. Dan kun je om 20:30 uur jezelf weer heerlijk op de bank nestelen voor een nieuw seizoen Temptation Island. Maar waar we haast niet meer kunnen wachten op alle sleaze & dirt, zijn ook de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen met BN'ers al in volle gang.

Geheim

Over de koppels en alle verleid(st)ers wil iedereen maar al te graag van alles weten, maar de productie weet het grootste gedeelte altijd lang geheim te houden. Maar nu er naast de 'gewone' Temptation Island ook weer een nieuw seizoen Temptation Island VIPS komt, kunnen sommige BN'ers hun mond gewoon écht niet houden.

Lees ook: Barbie gestrikt voor Temptation Island VIPS

Verleidster

Fajah Lourens laat via Instagram weten dat ze zich rot gelachen heeft, toen ze gevraagd werd om mee te doen aan het juicy programma. "Het moment dat je als vrijgezel wordt gevraagd voor Temptation Island VIPS. En dat dan het gesprek opeens verandert van: ’Wil je geen verleidster worden?'." De sportgoeroe giert het vervolgens uit van het lachen. "Oh my god, wat erg!” Gezien haar reactie is de kans klein dat ze zich toch heeft laten overtuigen. Maar who knows…

Bron: Telegraaf Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook