Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuwe look voor Pip Pellens

Happy new year, happy new hair! Dat moet de actrice gedacht hebben. Pip is namelijk voor een hele nieuwe look gegaan. Zo heeft ze niet alleen de schaar erin laten zetten, maar heeft ze haar coupe ook van kleur laten veranderen. "Okay, dit is mijn nieuwe coupe! In de trant van; wie niet waagt, wie niet wint", schrijft ze bij de foto. Wij vinden 'm geslaagd!

Jim Bakkum deelt foto uit de oude doos

Het is alweer zestien jaar geleden dat de musicalster de auditieruimte van Idols binnenliep, om daar als 15-jarig broekkie het nummer Isn't she lovely van Stevie Wonder ter gehore te brengen. Jim ging er helaas niet met de winst vandoor, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. De acteur slash zanger slash musicalster heeft er namelijk toch een mooi gevuld cv aan overgehouden.

Lil' Kleine ook dit jaar weer van de partij tijdens VVAL

Aanstaande donderdag is het weer zover en wordt Ahoy elf dagen omgetoverd tot De Vrienden Van Amstel Live. Naast grote namen als Anouk, Miss Montreal, André Hazes en Ronnie Flex, werd vandaag bekend dat ook Lil' Kleine van de partij is. En dat belooft maar een ding: het dak gaat eraf!

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook