Kim Kardashian bevestigt komst vierde kindje

En haar zussen zijn in shock!

Lees ook

Het jaar kon niet beter beginnen voor Kim Kardashian en manlief Kanye West. De realityster bevestigde dit weekend dat de twee hun vierde kindje verwachten. Ook verklapte ze gelijk het geslacht van de baby.

Bevestigd

De geruchten gingen al langere tijd rond en afgelopen weekend bevestigden ook meerdere bronnen aan People dat het koppel een kindje verwacht. Nu het nieuws out in the open is, besloot Kim bij Andy Cohen op de bank zelf met het nieuws te komen. Ook dit keer heeft het stel gekozen voor een draagmoeder, al is het dit keer wel een andere dan bij Chicago. De twee hoopten dat zij weer hun kindje kon dragen, maar helaas lukte het haar dit keer niet om KimYe's baby te dragen. Uiteindelijk heeft het stel een andere draagmoeder gevonden.

Lees ook: Kim Kardashian geeft nichtjes een bizar cadeau

It's a…

In de show vertelt Kim ook dat ze het kindje al snel verwachten. Wanneer Andy naar het geslacht vraagt, vertelt Kim volmondig dat het een jongetje wordt. Haar twee zussen zijn in shock dat ze het zomaar zegt, maar de brunette weet dat het nieuws toch al naar buiten is gekomen. "Ik was zo dronken met Kerst, dat ik niet meer weet aan wie ik het allemaal verteld heb." Oops! Maar ach, het internet is in de ban van het blije nieuws en kunnen niet meer wachten tot haar kindje geboren wordt.

Bron: People, Watch What Happens Live Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook