Grote ophef over Albert Heijn servies spaaractie

Ai!

Lees ook

Slecht nieuws voor iedereen die fanatiek meespaart voor het Albert Heijn-servies. De kommetjes en borden met vogelprint zijn namelijk niet meer leverbaar.

Teleurstelling

Heb je trouw ieder weekend de boodschappen bij de supermarktketen gedaan, krijg je te horen dat het prachtige servies niet meer te verkrijgen is. Trouwe winkeliers krijgen het een voor een te horen wanneer ze met hun volle spaarkaart bij de servicebalie aankomen. "Helemaal blij dat ik met mijn eenpersoonshuishouden eindelijk de spaarkaart vol heb van Albert Heijn voor die leuke schaaltjes van het limited edition servies wat denk je? Uitverkocht. En dat terwijl de actie nog twee maanden duurt. Ernstig teleurgesteld…", laat Daphne van Duin weten.

Lees ook: Hilarisch: letterbakvormpjes van Albert Heijn zorgen voor verwarring

Reserveerservice

Ook de supermarktketen zelf heeft inmiddels gereageerd. Ze zijn dolblij dat de spaaractie zo goed loopt, maar snappen de geïrriteerde reacties. En dus komen ze met een reserveeractie. "Om je te helpen jouw set compleet te maken zullen we een reserveerservice inrichten. Bewaar uw spaarkaarten dus goed, zodat u de gewenste artikelen straks kunt reserveren via de website!"

Volgens Twitter van AH zou de reserveersite rond 2 februari online gaan. Dus mocht je nog een reeks volle spaarkaarten hebben en graag het vogeltjesservies willen hebben…

Bron: AH Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook