Move over, glitter! Deze trend verovert de harten van beauty-lovers

Yay or nay?

Lees ook

Beautygoeroes en make-upmerken laten de glitters even links liggen en pakken uit met metallic producten. Ook al zijn de feestdagen achter de rug, komend jaar zal geen look meer hetzelfde zijn zonder een beetje metallic.

Easy look

Vorig jaar zagen we al metallic lippen voorbij komen, maar dit jaar is niets meer te gek: gouden wings, metallic op je wimpers of als oogschaduw. Naast dat het er prachtig uitziet, is het ook nog eens heel easy om een beetje metallic toe te voegen aan je beauty look.

Volgens make-up artist Daniël Martin is kobaltblauw met goud een geweldige kleurencombinatie, maar ook zilver met paars. Je zou volledig kunnen uitpakken met de oogschaduws, maar het ook simpel houden. Het beste kun je metallic oogschaduw aanbrengen op een matte basis in dezelfde tint. Dat zorgt voor een beetje diepte en de kleur komt extra duidelijk over.

Lees ook: De beautyhack die Meghan Markle gebruikt om haar wallen te verbloemen

Producten

Huda Beauty heeft laatst de nieuwe lijn Matte & Metan Shadows uitgebracht waar je allerlei creaties mee kunt maken en ook Stila heeft een aantal vloeibare oogschaduws in het assortiment zitten. Instagramfeeds stromen vol met filmpjes waarin er een metallic look gecreëerd wordt. Bekijk ze hier onder voor wat inspiratie.

Bron: Glamour UK Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook