Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Djessy gevraagd voor Temptation Island

In Pussy Talk beantwoordt Ex On The Beach Djessy een aantal pittige vragen. Zo vertelt ze dat ze absoluut geen spijt heeft dat ze Elias aan de kant heeft gezet en als ze moést kiezen, ze met Robin sex gehad zou hebben. Of we de knappe brunette vaker op tv kunnen gaan bewonderen, is nog maar de vraag. Blijkbaar is ze gevraagd als verleidster voor Temptation Island VIPS, maar dat aanbod heeft ze afgewezen. Ze vindt het niet leuk om bewust iemands relatie kapot te maken, maar wie weet bedenkt ze zich nog…

Naomi deelt schattig kiekje van baby Kae

Naomi van As en Sven Kramer zijn momenteel op vakantie in het mooie Italië. Natuurlijk deelt de brunette een hoop kiekjes en baby Kae mag niet vergeten worden. Samen met haar kleine spruit staat ze in de sneeuw en wat ziet het er toch prachtig uit. Jaloers!

Ex On The Beach villa te huur

Mocht je nog geen vakantie geboekt hebben en vind je Curaçao wel een leuke bestemming? Je kunt de villa die in Ex On The Beach wordt gebruikt huren! Met maar liefst twintig man kun je in de villa verblijven. Er zijn negen slaapkamers, het welbekende zwembad en er is zelfs een bioscoop. En je zult het bijna niet geloven, maar per nacht kost het nog geen 50 euro per persoon. Trommel je vrienden op en boeken maar!

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Ex On The Beach

Laatste nieuws

Zie ook