De pijnlijke reden dat Stacy en Robin nooit een stel zijn geworden

Stacy had het heel anders voor zich gezien...

Lees ook

Tijdens Ex On The Beach: Double Dutch leek het zo goed te gaan tussen Robin en Stacy. Ook de anderen singles in het huis hadden er vertrouwen in dat de twee eenmaal thuis elkaar nog veel zouden gaan zien, maar dat liep toch anders.

Puur lust

In EOTBDD: Wat Gebeurde Er Next? laat Robin weten dat het avontuurtje op Curaçao puur lust voor hem was. "Ik heb het meer dan gezellig met Stacy gehad. Het was voor mij wel alleen bedoeld voor in het huis. Dat heb ik haar proberen duidelijk te maken, alleen dat kwam niet binnen bij haar."

Niets gehoord

Stacy was er van overtuigd dat het echte liefde was. "Hij had meerdere keren gezegd: ik wil je nog zien hierna. Maar ik heb thuis niets meer van hem gehoord." In de aflevering waar ze met elkaar op date gingen, vertelde de brunette dat er al wel een aantal vlinders waren. Zij had duidelijk meer gevoelens voor hem, dan hij voor haar.

Ongemakkelijk

In het filmpje worden de twee naast elkaar gezet en dat leverde een best wel ongemakkelijke situatie op. "Als ik zin had in contact met haar, had ik het wel gedaan", zegt Robin. Ai, pijnlijk.

Bron: Shownieuws Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook