Wat dit meisje deed toen ze haar vriend op Tinder betrapte

Oepsie... Betrapt.

Wat doe je als je erachter komt dat je vriend op Tinder zit? Hoewel je er liever niet over nadenkt, bestaat de kans dat-ie er (helaas) weleens iets mee doet. Dit meisje zag dat haar liefje vreemdging op de app en haar reactie is geniaal.

Tinder

Ze pakte haar vriend terug op geniale wijze, zonder dat hij het doorhad. Toen de 24-jarige Alison het idee had dat haar vriend Ben vreemdging, logde ze in op zijn Facebook – om via deze weg op Tinder te komen – kwam ze erachter dat hij de app al langere tijd gebruikte.

"Ik was niet eens echt verrast om eerlijk te zijn, dit is typisch Bens gedrag", vertelde ze eerder aan de Engelse Cosmopolitan. Toch leek het er niet op dat Ben zich ook maar een moment schuldig voelde over zijn gedrag. Alison maakte het om die reden dan ook uit. Dit deed ze alleen niet op de 'normale manier'. Ze besloot zijn profiel op Tinder aan te passen. Ze schrapte zijn bestaande bio en schreef een nieuwe tekst over Ben.

Lees ook: Onderzoek: mannen en vrouwen denken anders over vreemdgaan

Nieuwe bio

"Ik had een vriendin, tot ze erachter kwam dat ik Tinder gebruik… Laten we zeggen dat ik een veelvoudig cheater ben en dat ik de meeste tijd besteed voor de spiegel. Ik vind het prettig mezelf zo'n 30 keer per dag te bekijken. Ik ben nooit eerlijk en heb geen gevoel voor humor. Het positieve eraan is dat ik nu vrijgezel ben. (P.S. ladies. Als je van f*ckboys houdt die zich niet kunnen inhouden, dan is dit de juiste man voor je. Love, the ex)."

Bron: Cosmopolitan Beeld: iStock

Laatste nieuws