De manier waarop jij een X maakt, zegt dit over je persoonlijkheid

Wait, what?

Lees ook

Waarschijnlijk heb je nooit echt nagedacht over de manier waarop jij een X maakt, maar blijkaar zegt het wel iets over je persoonlijkheid. Zo is maar één van de acht X-en de 'juiste' manier.

Onderzoek

Een Twitter-gebruiker deed onderzoek naar de verschillende manieren om een X te maken. Ze deelde de foto van acht verschillende variaties en deze werd binnen no-time duizenden keren gedeeld en geretweet. De gekleurde pijl is de eerste lijn die je maakt en de zwarte de tweede. Hoe maak jij een X?

Lees ook: Dit zegt je slaaphouding over je persoonlijkheid

1) Als je je X begint vanuit rechtsonder, geeft dat aan dat je vooruit wil, maar met beide voeten nog in het verleden staat.

2) Als je je X begint vanuit linksonder, dan heb je een sterk verlangen om jezelf uit het verleden te slingeren en verder te gaan, maar je bent ook nog altijd veel bezig met het verleden.

3) Ben jij degene die zijn X maakt en met beide strepen begint aan de rechterkant, dan ben je een rebel zonder daar een goede reden voor te hebben.

4) Maak jij je X op deze manier, dan maak je alleen de tweede lijn op de 'juiste' manier. Het betekent dat je je focust op de toekomst, maar ook vaak terugvalt in het verleden.

5) Jouw eerste lijn voor de X maak je op de 'normale' manier, maar de tweede lijn doe jij in tegengestelde richting. Het geeft aan dat je een buitenbeentje bent. Volgens je eigen regels leven, voelt veel beter.

6) Je X beginnen door je eerste lijn linksonder te beginnen en je tweede lijn linksboven, betekent dat je een trendsetter bent.

7) Dit is hoe je waarschijnlijk op school geleerd hebt een X te maken, van links naar rechts. Dat geeft aan dat je van orde en balans houdt. Je heb niet de neiging om af te wijken van het 'normale'.

8) Begin jij eerst rechtsboven en daarna linksboven? Dan denk je graag out of the box.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook