Temptation Island-verleidster Kimberly doet nu al onthulling

OMG!

Lees ook

De acht knappe verleidsters zijn inmiddels bekendgemaakt. Stuk voor stuk zijn ze vastberaden om de mannen om hun vingers te binden en te testen of ze trouw aan hun liefje blijven. Toch was één van de dames eerst van plan om met haar vriend mee te doen aan het programma. Say what?!

Wankele relatie

Zo vertelt de Vlaamse Kimberly dat ze zich eigenlijk wilde opgeven als koppel. Helaas liep de relatie na de inschrijving bergafwaarts, waardoor ze haar aanmelding om te zetten. “Mijn intussen ex-vriend en ik wilden al lang meedoen”, vertelt ze in het Belgische dagblad Dag Allemaal. “We waren niet alleen fans van het programma, het leek ons ook goed om onze relatie te testen.” Toen ze werd gebeld door het programma, sloegen de twijfels toe en leek het haar beter om niet meer te gaan. "Als je al in een wankele relatie zit, moet je er niet aan beginnen", biecht ze eerlijk op.

Lees ook: Zien: spannende eerste beelden nieuw seizoen Temptation Island

Niet trouw

Via geruchten hoorde de brunette dat haar lover niet altijd trouw was. Toen het koppel eenmaal samen ging wonen, ging het van kwaad tot erger. "Hij deed steeds afstandelijker, waardoor die roddels nog meer door m’n hoofd spookten en ik me ook voor hem afsloot", vertelt ze. "Ik had kunnen wachten tot na Temptation, om de ware aard van mijn ex te ontdekken. Mocht ik hem dan zien vreemdgaan, dan zou ik er meteen een punt achter hebben gezet. Maar ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname."

Kimberly liet haar 'droom' om mee te doen niet varen, en besloot zich vervolgens gewoon op te geven als verleidster. Met succes…

Bron: RTL Boulevard Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook