Zien: de glowy skin van deze vrouw gaat viral

A-ma-zing!

Lees ook

Van de perfecte glowy skin droomt iedere vrouw. Volgens heel het internet heeft Michele Manteaws die prachtige stralende huid en ze deelt haar twee grootste beautygeheimen.

Glowy skin

Eerder deze week plaatste Michele twee selfies op Instagram waar ze haar 'glowy winter make-up' showt. Het kiekje werd overspoelt met reacties en de YouTuber kreeg veel vragen over welke producten ze gebruikt. Aan Cosmopolitan US gaf ze haar ultieme tips.

Lees ook: De beauty musthaves die iedereen moet hebben, volgens Sylvie Meis

Puberale acne

Hoewel Michele's huid eruit ziet alsof daar nooit een puistje op heeft gezeten, schijnt ze als tiener veel last gehad te hebben van acne (er is nog hoop dus). "Als een zwarte vrouw liet mijn puberale acne me met verschrikkelijke hyperpigmentatie achter." vertelt ze. Twee producten hebben haar huid wonderen gedaan: vitamine C en Afrikaanse zwarte zeep.

Wondermiddelen

"De Vitamin C Microdermabrasion van The Body Shop is een geweldige uitkomst, maar wees er niet al te gemakkelijk mee; het is nogal een heftig product. Ik gebruik het maar twee keer per week." De scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen en je huid gaat stralen. Wil je zichbare littekentjes verminderen die je heb overgehouden aan puistjes? Dan is Afrikaanse zwarte zeep de oplossing. De zeep is 100% natuurlijk en voor elk huidtype te gebruiken. Thanks for the tip Michele! Bekijk haar glowy skin routine hieronder.

Bron: Cosmopolitan US Beeld: BSR, Insatgram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook