André Hazes over naam tweede kindje

Aha!

Lees ook

André Hazes liet gisteren al doorschemeren dat hij en Monique Westenberg druk bezig zijn met oefenen voor een tweede kindje. De twee zouden graag nog een broertje of zusje willen voor zoontje André. En hoewel baby no. 2 nog niet op komst is, zijn de twee al wel druk aan het brainstormen over de naam.

Biologische klok

Als het aan André en Monique ligt, komt er snel gezinsuitbreiding. Nu ze eindelijk rust hebben gevonden in hun riante woning, houdt namelijk niks hun meer tegen. Daarbij speelt ook de biologische klok van de 41-jarige vriendin van de zanger. "We zijn er in ons hoofd veel mee bezig."

Lees ook: André Hazes is woest

Medische molen

Maar dat niet alleen. De twee fantaseren ook al over babynamen. Vooral wanneer hun zoontje er een zusje bij krijgt. "Die naam mag ik natuurlijk nog niet vertellen, dan heb ik bonje thuis!." Toch is een zwangerschap voor Monique niet vanzelfsprekend en zal ze ook dit keer weer de medische molen in moeten. “Van onze vorige ICSI-poging liggen nog drie bevroren embryo’s in de vriezer. Het is nu nog een beetje druk. Maar de kinderwens is er nog steeds", aldus Monique afgelopen oktober aan Story.

Bron: RTL Beeld: BSR, Libelle

Laatste nieuws

Zie ook