Dit wil je: HEMA lanceert nieuw beautymerk

En het ziet er té leuk uit!

Lees ook

Naast alle musthaves en tierelantijntjes die HEMA verkoopt, heb je nu nog een excuus om de winkel leeg te kopen. HEMA lanceert namelijk een gloednieuwe beautylijn.

B.A.E.

Gisteravond werd het nieuwe beautylabel B.A.E gelanceerd. Achter de naam van het merk zit een bijzondere gedachte. De letters staan namelijk voor before anything else, oftewel: 'wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf'. Ook een pluspunt is dat de lijn 100 procent vegan is en enorm betaalbaar. En daar houden we van!

Lees ook: De Japanse lotion waar iedereen helemaal lyrisch over is

Assortiment

De collectie bevat 138 innovatieve producten. Van make-up tot accessoires en verzorging tot lekkere luchtjes, je kunt voor elk product terecht bij B.A.E. De collectie is in zes verschillende categorieën ingedeeld: gezicht, ogen, wenkbrauwen, lippen, accessoires en Eau de Toilette. Elk seizoen worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de laatste trends.

De collectie is vanaf vandaag online verkrijgbaar en in de winkels. Enne, wees gewaarschuwd: de verpakkingen zijn onwijs leuk, wat het extra verleidelijk maakt de beautyproducten te kopen.

Beeld: HEMA

Laatste nieuws

Zie ook